Розташували їх у приміщенні... Крюківської адміністрації, тобто колишньої однойменної районної у місті ради.

Останню ліквідували кілька років тому, залишивши у згаданій просторій будівлі тільки ті служби, які забезпечують надання адміністративних і соціальних послуг мешканцям правобережної частини наддніпрянського міста. Тож з’явилася можливість на вивільнені площі «поселити» хлопчиків і дівчаток, яким не вистачає місць у переповнених тамтешніх садочках. Зробити це виявилося непросто, оскільки таке сусідство дітей і чиновників не було передбачено законодавством...

Зрештою, правові й інші колізії таки владнали, частину приміщення реконструювали для потреб юних земляків, зробили там капітальний ремонт. І, звісно, придбали новітнє обладнання та меблі. Все те надало своєрідному відгалуженню дитсадка № 13, який функціонує в іншому приміщенні, справді ошатного й сучасного вигляду. Дві щойно відкриті групи розраховані на одночасне перебування там 46 дітей віком 4—5 років.

Усередині цього затишного гніздечка є все необхідне для їхнього гармонійного розвитку. А вже до початку літа ігрові майданчики й павільйони, які захищатимуть малечу від спеки, мають з’явитися і на прилеглій території. Таку обіцянку під час згаданих урочистостей дав дітям та їхнім батькам міський голова Кременчука Віталій Малецький. Такому розкішному подарунку від Святого Миколая тішилися і малеча, і дорослі.