Майстри-рукотвори та студенти Черкаського художньо-технічного коледжу надали для проведення доброчинного заходу свої кращі роботи: вироби з кераміки і дерева, декоративні прикраси, петриківські розписи, вишиті картини та панно.

— Ми намагалися залучити до ярмарку якомога більше людей, — ділиться голова обласного осередку Національної спілки майстрів народного мистецтва Ольга Мартинова (на знімку у центрі). — Це вдалося. До нас завітали люди різних професій і статків. Одні купували великі роботи, інші — побутові дрібнички, але кожен вніс свою частку задля того, щоб у Новорічно-різдвяні свята зігріти своїм теплом діток, котрі борються з важкою недугою.

Підприємець-аграрій, депутат Черкаської облради Микола Булатецький (на знімку ліворуч), також взяв участь у благодійному ярмарку.

— Галерея народного мистецтва, — каже Микола Іванович, — робить дуже корисну справу. Вона пропагує українські традиції та ремесла, відроджує забуте. А ще галерея стала осередком не лише рукотворів, а й добротворів і ми, депутати, готові завжди підтримувати її ініціативи.

Фото автора.