Випадки раптового омолодження, або вікової регресії, які фіксують медики, ставалися в різних країнах, причому з людьми, які ведуть зовсім не здоровий спосіб життя, повідомляє www.quantumcrіstal.com.
 Італійка Роза Фароні у віці 97 років стала стрімко молодіти і в 2007 році, маючи 15 правнуків і 6 онуків, мала кращий вигляд, ніж її доросла внучка. Ані вона сама, ані її лікар не розуміють, що саме стало причиною таких змін. Роза казала: «Я їм усе, курю і п’ю більше, ніж потрібно. Єдине, що збиває мене з пантелику, це можливість завагітніти — смішно народжувати, коли тобі під 100».
 Оператор з утилізації побутових відходів Семпу Ісса і швачка кімоно Сей Сенагон хоча й не були знайомі, але жили на території плантацій синіх троянд, які з’явилися 1945 року після бомбардування Хіросіми й Нагасакі. Учені ще тоді попереджали, що випромінювання не лише призведе до мутації рослинного й тваринного світу, а й вплине на людей. Судячи із записів медичних карт, зранку 24 жовтня 1979 року співробітники клініки не впізнали пацієнтів Семпу Ісса й Сей Сенагон. У них зникла сивина і волосся мало свій природний колір. Через тиждень випали старі зуби, а на їх місці з’явилися нові. Шкіра стала пружною й молодою, кістки стали міцними. Офтальмолог, здивований стрімким відновленням зору, з’ясував, що помутніння кришталиків повністю зникло. Кардіологи зробили висновок, що кров’яний тиск пацієнтів такий, як у вісімнадцятирічних. Симптоми хвороби Альцгеймера також повністю зникли. Хоча увесь рік до цього пацієнти страждали на артрит, хворобу Альцгеймера, послаблення зору, серцеву недостатність. Тоді, госпіталізувавши їх, медики прогнозували, що старі чоловік і жінка довго не проживуть.
Але вже 1981 року колишні старі мали квітучу зовнішність молодих, яким щонайбільше 27—30 років. Тоді ж Семпу Ісса одружився на сімнадцятилітній сусідці, яка народила йому дівчинку. Сей Сенагон вийшла заміж і незабаром народила. Преса Японії регулярно повідомляла про їхнє життя. Їх навіть називали безсмертними. 1985 року ці публікації зупинило повідомленням про те, що природа повернула все на свої місця. Семпу Ісса й Сей Сенагон постаріли за тиждень і померли. Їхні діти почали страждати на недуги, притаманні старим людям. Незабаром і вони залишили цей світ.