Директор обласної дирекції Ярослав Цюпак принагідно пообіцяв, що усі поштові відділення Буковини ставатимуть сучасними та комфортними.

ВПЗ 58003 переїхало із напівпідвального приміщення. Тепер базується у новій ошатній будівлі з євроремонтом, сучасною оргтехнікою та меблями. Тут працюватимуть начальник відділення, заступник, оператор і п’ять листонош. Вони обслуговуватимуть майже 10 тисяч чернівчан.

Ще не встигли перерізати стрічку на вході, як до поштарів потягнулися перші клієнти — новорічні свята вимагають посиленої комунікації.

Як заявив Ярослав Цюпак у своєму слові перед колективом, це новосілля є одним з елементів стратегії з перебудови «Укрпошти», її модернізації та підвищення конкурентоспроможності на ринку. Чернівецька дирекція і надалі робитиме усе, щоб поштові відділення та їх працівники ставали привітнішими, щоб спектр послуг розширювався, а процедури були швидшими. Щоб люди йшли до пошти, як додому, так само, як поштарі приходять до кожного впродовж років. А перших клієнтів він привітав з Різдвом Христовим та Новим роком, побажав Божого благословення та вручив сувеніри з символікою «Укрпошти» і марками, які випустили буковинські поштарі.

Фото автора.