За даними штабу, противник обстріляв позиції наших підрозділів із гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї поблизу Павлополя, Водяного, Пісків, Красногорівки... «У результаті ворожих обстрілів один військовослужбовець Об’єднаних сил загинув, ще один дістав поранення», — йдеться в повідомленні.

Командування російсько-окупаційних військ продовжує утримувати в готовності до застосування артилерійські підрозділи 1-ї (Донецьк) і 2-ї (Луганськ) АК. Про це інформує прес-служба МОУ з посиланням на дані ГУР.

За даними української розвідки, окупанти проводять інтенсивні тренування з керування вогнем артилерії на позиціях, близьких до лінії розмежування, а також здійснюють уточнення цілей для ураження. Крім того, командири підрозділів противника на окремих напрямках одержали дозвіл на обстріли й знищення військової техніки Об’єднаних сил у разі виявлення її візуально з передових позицій окупантів.

У зв’язку із цим, як зазначили в ГУР, противник поповнює запаси боєприпасів артилерійських і мінометних підрозділів, а окремі передові позиції посилюються розрахунками протитанкових ракетних комплексів.