Діти з міста Вранов-над-Топльоу уже традиційно приїздять на Закарпаття за сприяння почесного консула України в Словаччині Станіслава Обіцького. 

Зустріли делегацію в. о. голови ОДА Олексій Гетманенко, Генеральний консул Словацької Республіки в місті Ужгороді Мірослав Мойжіта, почесний консул Словаччини в селищі Великий Березний Олег Адамчук.

Біля різдвяно-новорічного дерева в атріумі обласної держадміністрації юні словацькі колядники розгорнули масштабне святкове дійство з піснеспівами і танцями, віншуваннями і побажаннями. Виконали й українську колядку «Добрий вечір тобі, пане господарю» та побажали всім присутнім щасливого нового року.

-- Ваша коляда тут, в атріумі Закарпатської облдержадміністрації -- це вже багаторічна добра традиція, -- цитує Олексія Гетманенка прес-служба облдержадміністрації. -- Чимало з вас приїздять до нас не вперше. Спасибі, що завітали до нас і цього року! Всіх вас обіймаю і бажаю добра, успіхів та здоров’я у році, що настав.

Після завершення виступу учасники дійства отримали пам’ятні подарунки від облдержадміністрації та зробили спільне фото на згадку (на знімку).

Ужгород.

Фото прес-служби ОДА.