Противник обстріляв наші позиції із заборонених Мінськими домовленостями 122-мм артилерійських систем, мінометів калібру 120 мм і 82 мм, а також гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї. Унаслідок ворожих обстрілів двоє військовослужбовців Об’єднаних сил дістали поранення.

А вчора, станом на 12.00, ворог тричі обстріляв позиції українських воїнів на Донбасі, зокрема із гранатомета 82-го калібру. За інформацією Міноборони, бойових втрат у результаті прицільного вогню противника немає.

Водночас, за даними ГУР МОУ, командування російських окупаційних військ посилює передові позиції підрозділів 1 (Донецьк) і 2 (Луганськ) АК найманцями, які пройшли курси снайперів у навчальних центрах Південного військового округу ЗС РФ. З них формують мобільні снайперські групи, які переміщуються уздовж лінії розмежування на цивільних легкових автомобілях, видаючи себе за мирних жителів. Зазначається, що таким чином противник намагається продовжувати приховано атакувати особовий склад підрозділів ОС, щоб не допустити стабілізації ситуації на лінії розмежування.