Як у тій комедії: перед Новим роком за традицією ходять у баню, так у «Курені» після Старого Нового року оголошують черговий гуморний конкурс... 2020 гривень 20 копійок! Саме стільки, і не копійкою менше, отримає 20 грудня 2020-го о другій годині після полудня той дотепник, котрий наколядує до хвоста щурячого року найбільшу суму балів.

Курінний нагадує, що за прикольний підпис до знімка за перше місце нараховуватиметься три бали, за друге — два, за третє — один. Публікація — щодватижні. Ба більше: звитяжець кожного етапу отримуватиме спеціальний приз від курінного — його гуморну книжку «Недоперепримудрості».

А тепер, дотепники, гумористи, приколісти, вам доведеться покрутитися!.. Нумо — на старт! Перед вами перший знімок: «Коли у багажнику... білочка». Це, звісно, післяноворічна версія курінного, та він не сумнівається, що в наших автогонщиків з’явиться не гірша черв’ячно-колінвальна відповідь на це ноу-хау!..

Курінний нагадує: свої варіанти надсилайте на електронну адресу sud@golos.com.ua або поштою: на конверті з адресою «Голосу України» пишіть «Курінь» — «Що це?».