«Динамо» (Україна, Київ) — «Легія» (Польща, Варшава). 1:1. Голи: Антолич, 12, Цітаїшвілі, 45.

«Динамо»: 1-й тайм — Бойко, Кендзьора, Забарний, Шабанов, Пиварич, Сидорчук, Шепелєв, Шапаренко, Цітаїшвілі, Вербич, Соль; 2-й тайм — Бущан, Караваєв, Кадірі, Кадар, Миколенко, Андрієвський, Буяльський, Дуелунн, де Пена, Каргбо, Русин. Тренер — Олексій Михайличенко.

«Легія»: 1-й тайм — Цежняк, Вешович, Левчук, Ветеска, Карбовник, Гвілія, Антолич, Новіковас, Лукіньяс, Росолек, Канте; 2-й тайм — Маєцький, Луїш, Холев’як, Мартінш, Кафу, Костож, Столярський, Ремі, Єнджейчик, Пірдоль (Целемецький, 79), Прашелік.

Тренер — Александар Вукович.

Кияни почали серію спарингів на турецькому зборі зі срібного призера попереднього і лідера нинішнього чемпіонату Польщі.

Наш суперник на тиждень раніше прибув до Туреччини. Вже встиг зіграти матч з румунським клубом «Ботошані», перегравши його 2:1.

І в поєдинку проти киян варшав’яни були налаштовані рішуче, відкрили рахунок у дебюті. Але на останній хвилині першого тайму Володимир Шепелєв вивів на ударну позицію Георгія Цітаїшвілі. І той не схибив, пробивши зблизька — 1:1.

У другому таймі обидві команди повністю поміняли склади. Кілька разів українську команду рятував Георгій Бущан. Але варто зазначити, що в цілому поєдинок тривав у рівній боротьбі.