Це не просто рекреаційна зона, а частина системи туризму Тернопільщини, яка межує із заповідником всеукраїнського значення — урочищем Обіжево. Докладніше — в інтерв’ю з господарем комплексу Михайлом Навольським.

— «МішиН-СіТі» — це справа всієї вашої родини. Чому вибрали саме це місце?

— Напевно, тому, що воно дуже мальовниче. Комплекс розташований в природній западині, де затишок створюють гори з трьох боків. Неподалік протікає річка Дністер. Тут можна щодня милуватися Дністровським каньйоном, який також належить до заповідних місць. Ця територія прекрасна в усі пори року. У мого батька давно було бажання створити таке унікальне відпочинкове місце. Його натхненницею є мама, допомагають із веденням справи й старша сестра та молодший брат. Ми пишаємося, що нам це вдалося. «МішиН-СіТі» функціонує з 2012 року й постійно розвивається.

— Де і як приймаєте гостей?

— Наш комплекс — 11 номерів класу «люкс», 3 номери «віп-класу», 10 4-місних котеджів, бар, а також ресторан на 250 осіб. Є всі зручності та вільний доступ до Інтернету. Влітку працює сезонний басейн, на території комплексу є чимале озеро. Локаційно ми розміщені дуже зручно: можна з’їхати кілька кілометрів із траси Тернопіль — Чернівці чи півкілометра з місцевої дороги, і ви вже у нас.

— Хто приїжджає до «МішиН-СіТі» найчастіше?

— Найчастіше до нас приїжджають гості з Тернопільщини і центральної України. Часто їдуть малими й великими компаніями, сім’ями й родинами. Це люди різного віку. Хтось лише переночувати, хтось залишається на кілька днів. Буває, що бронюють на місяць і довше. Якось знімали увесь комплекс на кілька днів.

— Моніторите відгуки, які залишають в Інтернеті після відпочинку? Чимало людей перед поїздкою шукають такі репліки, аби дізнатися, що їх може очікувати?

— Так, звісно. Їх нам залишають на сайті, пишуть у Фейсбуку, присилають на електронну пошту. Зачитаю лише кілька... «Святкували зустріч однокурсників. Дуже гарне місце, шикарний ресторан, надзвичайно привітні господарі. Персонал привітний, уважний, доброзичливий. Процвітання Вам і хороших клієнтів. Нам все дуже сподобалося» — це залишила пані Неля. Ось ще один від Марії: «Відпочивали в День закоханих — чоловік зробив сюрприз. Вражена інтер’єром, усе прекрасно, кухня смачна». Також на барі й у ресторані є спеціальні книжки, де можна залишити свої враження про перебування.

Якщо характеризувати загалом, то з 10 відгуків, 1 — в книжці, решта — в Інтернеті. Нам важлива така комунікація, і ми чекаємо на відгуки наших гостей. Це зворотний зв’язок, який важливий не лише в компліментарному плані. Завдяки йому ми можемо усувати якісь помилки чи додатково реагувати на бажання клієнтів.

— Основна ваша спеціалізація — це готельний бізнес?

— Ні, чому? У нас можна не лише відпочити. У «МішиН-СіТі» проводять весілля, організовують корпоративи. Кілька років тому на території нашого комплексу знімали один із 600 випусків телепрограми «Караоке на майдані».

У 2019-му у нас відбувся пленер художників, в якому взяли участь 17 митців із різних куточків України. Якщо люди хочуть не лише відпочити, а й побачити місцеві пам’ятки природи чи архітектури, ми надаємо контакти тутешніх екскурсоводів і туроператорів. Неподалік є урочище Червоне, Джуринський водоспад і руїни Червоногородського замку. Можна поїхати до Заліщиків і подивитися на панораму міста згори. Ми працюємо без вихідних

— 24/7. Житло можна бронювати онлайн, безпосередньо на ресепшені чи за дзвінком.

— Як би ви охарактеризували свій комплекс і те, заради чого він створений?

— Це особливе місце. Його треба відчути. Ми намагаємося поєднати природну красу й давні гостинні традиції.

Спілкувалася Надія МИКОЛАЙЧУК.

Фото надав Михайло НАВОЛЬСЬКИЙ.