Медперсонал відзначає, що віднині умови роботи, а отже, і якість обслуговування маленьких пацієнтів, значно покращаться, оскільки раніше доводилося працювати в доволі тісних приміщеннях.

Лікарня обслуговує понад 6,55 тисячі дітей, які зареєстровані в районі, та дітей зі статусом ВПО. Крім того, послугами станично-луганських лікарів користуються жителі окупованої частини території області, які привозять своїх малюків, щоб зробити їм щеплення. За інформацією медпрацівників, в окупованому Луганську наявні проблеми з дитячою вакциною.

Ремонт дитячого інфекційного відділення та дитячої консультації здійснювали коштом Міжнародного Комітету Червоного Хреста. Загалом, за словами за-ступниці голови Станично-Луганської РДА Ірини Костан, райлікарня отримала від Червоного Хреста ліків, меблів та обладнання на понад 2 млн гривень. Крім того, раз на три місяці лікарня отримує від МКЧХ ліки для пацієнтів із хронічними захворюваннями. Їх передають хворим безплатно, за призначенням лікаря. За інформацією медиків, протягом місяця безплатні ліки отримали більш як 200 пацієнтів.

Луганська область.