За даними прес-центру штабу ООС, противник обстріляв наші позиції із заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 120 мм та 82 мм, а також гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї.

Шість обстрілів по наших позиціях було здійснено у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід»: неподалік населеного пункту Піски — з гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів; біля Новотроїцького — з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї; поблизу Лебединського — з мінометів калібру 82 мм противник випустив 9 мін, а також стріляв із гранатометів різних систем та іншої стрілецької зброї; у районі населеного пункту Тарамчук — зі станкового протитанкового гранатомета, великокаліберного кулемета та стрілецької зброї.

Чотири ворожі обстріли було зафіксовано у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ»: неподалік Майорська — з гранатометів різних систем; у районі Кіндрашівки Нової — з міномета калібру 82 мм; біля Південного — з гранатометів різних систем та стрілецької зброї; поблизу населеного пункту Новотошківське— з міномета калібру 120 мм.

Крім того, в районі ділянки розведення № 3, поблизу населеного пункту Богданівка, ворог укотре здійснив обстріл зі станкового протитанкового гранатомета та стрілецької зброї.

«Внаслідок ворожих обстрілів втрат серед військовослужбовців Об’єднаних сил не було. Група розвідників захопила в полон найманця російсько-окупаційних військ. У затриманого 1991 року народження було вилучено військовий квиток так званої «ДНР», що свідчить про його приналежність до збройних формувань, які входять до складу російсько-окупаційних військ. За словами найманця, він діяв у складі диверсійно-розвідувальної групи, яка мала на меті викриття позицій, спостережних постів та вогневих точок підрозділів Об’єднаних сил. Під час висування зі своїх позицій та перетину лінії зіткнення він підірвався на мінному загородженні, встановленому самими ж російськими окупантами. Решта членів ворожої ДРГ кинули пораненого і повернулися на свої позиції», — зазначили в штабі.