Зарічне. Нобельський національний природний парк отримав від Українського товариства охорони птахів нове сучасне оснащення для роботи: тепловізор, який фіксує теплову точку на віддалі два кілометри, дрон, позашляховик.

Дубно. За ініціативою Дубенської організації Національної спілки письменників України на фасаді Дубенської школи мистецтв відкрито пам’ятну дошку поетові, перекладачеві, художникові, дисидентові Грицьку Чубаю, який на початку своєї творчої діяльності жив і працював у місті Дубно. Вшанувати пам’ять видатного земляка прийшли представники міської влади, творчої інтелігенції та громадськості міста.

Рівне. За даними пробного перепису населення, на Рівненщині проживає 943,6 тисячі осіб — 495,5 тисячі жінок та 448,1 тисячі чоловіків.

Корець. Робоча група з Оману, яка перебувала у Корці, веде переговори щодо подальшої співпраці. Бізнесмени з цієї країни хочуть взяти в оренду землю, щоб займатися тваринництвом, рослинництвом, садівництвом, ягідництвом, а також розробкою кар’єрів, переробкою сільгосппродукції тощо. Було обговорено можливість створення індустріального парку.

Млинів. Комунальне неприбуткове підприємство «Млинівський центр первинної медико-санітарної допомоги» отримало у Національному бізнес-рейтингу свідоцтво «Лідер галузі» за результатами рейтингового аналізу об’єктів господарювання України у 2019 році, а лікар сімейної медицини Алла Кудак — сертифікат про звання «Спеціаліст року».

Фото: uk.wikipedia.org