«Ми продовжимо будувати якісні дороги. Скільки можемо терпіти «клаптикові» ремонти, ремонти завдовжки кількасот метрів або до кілометра... Нова політика, новий наказ, дороговказ, який будемо реалізовувати, в тому числі у Чернівецькій області — ми капітально ремонтуватимемо великі відрізки — 5 кілометрів і більше», — наголосив Сергій Осачук.

Якісні дороги, за його словами, мають бути прокладені і до найкращих шкіл. Шкільні автобуси довозитимуть дітей, але дороги повинні бути відремонтованими.

Керівник ОДА також заявив, що покладе край довгобудам у Чернівецькій області. В ОДА вже зібрали інформацію про те, на якій стадії перебувають об’єкти. Які з них необхідно завершити найближчим часом.

«Ми здійснили об’їзд упродовж грудня-січня, поспілкувалися із забудовниками та підрядниками. Там, де бачимо взаємодію з органами місцевого самоврядування з боку заангажованих у розбудову інфраструктури голів громад, там садочки і лікарні добудуємо у першу чергу. Перелік у нас визначений, цього року їх відкриємо», — заявив Сергій Осачук.