Дипломи держзразка отримали майбутні працівники ювенальної превенції, дільничні офіцери поліції, працівники ізоляторів тимчасового тримання, конвойної служби, а також патрульні поліцейські СРПП.

Навчання тривало півроку і було дуже насиченим та інтенсивним. Значна частина часу приділялася вогневій, фізичній, тактичній і домедичній підготовці. Чотирьом слухачам за відмінні успіхи вручили диплом з відзнакою.

«Навчання в нашій установі важке, і не всі його витримують. Для того щоб мотивувати до роботи над собою, з жовтня ми запровадили спеціальну мотиваційну програму. Щомісяця підраховується рейтинг успішності для кожного слухача окремо і для груп в цілому. Кращі отримують спеціальні пам’ятні відзнаки та певні привілеї», — розповіла перший заступник начальника навчального центру Наталія Чабанюк.

З напутнім словом до випускників звернулися заступник начальника ГУНП у Житомирській області Артем Лисогор і начальник навчального центру Максим Каптенко, котрі побажали їм виправдати високий рейтинг довіри громади, берегти авторитет професії і бути вірними присязі.

Фото зі сторінки ДУ «Житомирський навчальний центр підготовки поліцейських» у Фейсбуці.