Міський голова Вінниці Володимир Гройсман повідомив про скорочення посади одного зі своїх заступників. П’ятеро з тих, хто залишився на посадах, відповідатимуть за стільки ж пріоритетів, визначених у Стратегії розвитку міста «Вінниця-2020».
— За кожним із заступників міського голови персонально закріпили виконання не тільки оперативних, а й стратегічних завдань, відповідно до пріоритетів Стратегії розвитку міста, — зазначив Володимир Гройсман. — Вони нестимуть відповідальність і за поточний стан справ у тій чи іншій галузі чи сфері розвитку міста, і за перспективу розвитку. Це підвищить відповідальність посадовців за доручену ділянку роботи, дасть можливість проявити досвід, уміння, креативність, щоб у перспективі отримати той результат, який максимально відповідає потребам громади. Виходячи з цього, будемо оцінювати, наскільки впорався з дорученою ділянкою роботи той чи інший заступник міського голови.
Стратегію «Вінниця-2020» прийнято депутатами міськради восени минулого року. Документ передбачає такі пріоритети: розвиток громадянського суспільства і системи управління, економіки, інфраструктури, гуманітарної сфери та просторовий розвиток. За словами міського голови, прийняті ним організаційні рішення сприятимуть підвищенню ефективності виконання стратегічних планів за кожним із визначених розділів документа «Вінниця-2020».
 
Вінниця.