У січні-лютому в Миколаївському міськвиконкомі відбудуться істотні кадрові перестановки. Такий намір озвучив журналістам виконуючий обов’язки міського голови Юрій Гранатуров.
— Ми проводимо відповідні консультації із заступниками міського голови. У деяких — поки що я не хотів би їх називати — відділах, управліннях, а можливо, і серед керівників вищого рангу ми проведемо відповідні ротації для ефективнішої роботи, — повідомив Юрій Гранатуров.
За його словами, планується найближчим часом провести управлінський аудит і з тими, хто працює неефективно й не приносить громаді жодної користі, одержуючи при цьому досить пристойну заробітну плату, найближчим часом попрощаються.
Виконуючий обов’язки міського голови пригрозив звільненням і тим, хто перетворюватиме міськвиконком на місце для проведення професійних свят.
— Tиx, хто любить заглядати в чарку, у склянку, тут теж не буде. Bcіх yжe попереджено прo те, що міськвиконком — це серйозна установа, — заявив він.
Не повідомив Юрій Гранатуров лише про те, чи зміниться кількісний склад його підлеглих. За станом на січень 2014 року, у структурі виконавчих органів Миколаївської міської ради та апарату міськради працюють 846 людей.
 
Миколаїв.