У фіналі у ваговій категорії до 48 кг киянка перемогла дзюдоїстку з Японії Вакану Кога.

Легка атлетика. Торунь (Польща). Етап World Indoor Tour — ORLEN Copernicus Cup. Українська стрибунка Марина Бех-Романчук виграла свої другі змагання в цьому році.

Після тріумфу в Карлсруе (6,92) Марина успішно виступила й на польських змаганнях. Її краща спроба — 6,96 — не тільки принесла перемогу, а й стала новим абсолютним особистим рекордом спортсменки (було 6,93 на стадіоні та 6,92 в приміщенні).

На цих змаганнях швед Арман Дюплантіс побив світовий рекорд у стрибках з жердиною. Він з другої спроби підкорив висоту 6,17.

Попередній світовий рекорд — 6,16 — француз Рено Лавіллені встановив 15 лютого 2014 року ще в мирному Донецьку.

Хокей. Нур-Султан (Казахстан). Кваліфікація до Олімпіади-2022. Третій раунд.

Україна — Нідерланди. 3:0 (1:0, 2:0, 0:0).

У завершальному матчі українці переграли ще слабкішу команду і посіли третє місце. Вперше на турнірі на лід вийшов 19-річний воротар «синьо-жовтих» Артур Оганджанян (виступає в клубі Ogden Mustangs, WSHL, США), який провів сухий поєдинок, відбивши 19 кидків суперника.

Ще раніше Україна зазнала розгромних поразок від Казахстану (1:8) і Польщі (1:6).

Але варто сказати, що такий результат нашої команди на турнірі відбиває реальну силу українського хокею. Якщо висловитися лаконічно, то він перебуває в повному занепаді. Після розквіту у минулому настав сірий період, і він надто затягнувся.

Ситуація невтішна, і треба докласти надвеликих зусиль, щоб зрушити справу з мертвої точки. Насамперед необхідно починати рішучі зміни в роботі національної федерації. Потрібно вводити свіжі сили. А вони, до речі, є. Маємо авторитетних фахівців із сучасними поглядами на справу. Візьмемо хоча б олімпійського чемпіона, у недавньому минулому зірку НХЛ Олексія Житника...

Боротьбу за путівку на Олімпіаду-2022 продовжить збірна Польщі, яка перемогла Казахстан — 3:2 (1:0, 1:2, 1:0).