Такою відзнакою нагороджують водіїв, які здійснили міжнародні перевезення загальним пробігом не менш як 1 млн км і мають від 20 років професійного стажу безаварійної роботи без порушень ПДР, митного та адміністративного законодавства.

Уперше В’ячеслав Бондар сів за кермо у 1999-му. Починав працювати на КамАЗі, а нині їздить на DAF Euro 5. Уже понад 10 років він займається міжнародними перевезеннями: об’їздив Польщу, Чехію, Словаччину, Німеччину, Францію, Іспанію та Португалію. Загалом за більш як 20 років роботи В’ячеслав намотав на колеса понад два мільйони кілометрів — а це довжина понад 50 земних екваторів! Водій розповідає, що завжди бере в дорогу флешку з українською музикою та приготовані дружиною банки з борщем. Він був приємно здивований і вражений, коли отримав відзнаку МСАТ, і наполягає, що головне в його роботі — завжди пам’ятати, що найвищою цінністю є людське життя.

Загалом у 2019 році почесними дипломами, медалями та нагрудними знаками МСАТ нагороджено 1228 кращих водіїв із 23 країн, із них 32 — з України.

Скріншот із відео на сайті suspilne.media