«Динамо» (Україна, Київ) — БАТЕ (Білорусь, Борисов). 1:1. Голи: Вербич, 34 — Драгун, 68 (п).

«Динамо»: Бущан, Кендзьора, Попов, Шабанов, Миколенко, Сидорчук (Андрієвський, 71), Шепелєв, Шапаренко (Дуелунд, 46), Караваєв, Вербич, Русин.

Динамівці зустрілися з 15-разовим чемпіоном Білорусі, котрий готується до старту в новій першості (у сусідній країні грають за системою весна-осінь). До речі, це був останній спаринг футболістів Борисова на турецькому зборі.

Ближче до перерви кияни провели швидку комбінацію. Шапаренко віддав м’яча на Кендзьору, той зробив простріл з правого флангу. А Вербич відмінно зіграв на випередження, зблизька пробив потужно і влучно.

У другому таймі футболісти «Динамо» багато працювали. Але діяли якось без вигадки, часто втрачали м’яч у простих ситуаціях, змарнували купу моментів. Однак і за таких обставин мали перевагу, яку так і не реалізували.

А потім допомогли супернику зрівняти рахунок. Шепелєв біля своїх воріт штовхнув Драгуна в спину. І той реалізував пенальті.

Фінальний штурм киянам не вдався. Наприкінці зустрічі було багато хаосу в діях гравців обох команд. І «Динамо» вперше на другому зборі не змогло здолати опонента. Попередні три зустрічі вони виграли з розгромними рахунками.

Олексій Михайличенко:

— Це був хороший спаринг, хороша зустріч. Було багато руху, боротьби. Ми вже готуємося до того, щоб давати гравцям проводити весь матч. Тому було видно, що під кінець поєдинку деякі з них втомилися. Можливо, ухвалювали не ті рішення, було багато необґрунтованих втрат м’яча.

Але все йде за планом, матч із БАТЕ був хорошим спарингом, який допоможе нам підготуватися до сезону.