У напруженій фінальній сутичці Ткач виявилася сильнішою за росіянку Інну Тражукову. Підсумок фіналу — перемога українки з рахунком 2:1.

Юля вже втретє в кар’єрі тріумфує на чемпіонатах Європи. Раніше вона ставала найкращою 2011 і 2012 років. Також на її рахунку — перемога на Європейських іграх-2019.

Наша Аліна Акобія у категорії до 57 кг здобула «срібло». На шляху до фіналу вона перемогла італійку Аріанну Кар’єрі, шведку Сару Ліндборг та росіянку Марину Симонян. Але у фінальній сутичці поступилася Грейс Якоб Буллен з Норвегії (1:6).

Ерік Арушанян (вага до 65 кг) приніс збірній України першу медаль у змаганнях із вільної боротьби. У сутичці за третє місце українець переміг француза Маруана Агмеда Еззу, поклавши суперника на лопатки.

Ще одну «бронзу» виборов наш Василь Михайлов. У малому фіналі (вагова категорія до 79 кг) українець зустрічався з болгарином Джемалом Алі. У підсумку Михайлов здобув дострокову перемогу із рахунком 11:0.

Раніше у змаганнях з греко-римської боротьби чемпіоном став українець Семен Новіков (до 87 кг), «бронзу» вибороли наші Ленур Теміров (до 63 кг) та Микола Кучмій (до 130 кг).

Фото НОК.