Про це повідомив міський голова Вінниці Сергій Моргунов на своїй сторінці у Фейсбуці.

«Ми віднайшли можливість уже з 1 березня 2020 року забезпечити у бюджеті громади кошти для підвищення зарплати працівникам наших спортивних шкіл, а це 152 тренери, інструктори, які творять спортивне майбутнє Вінниці», — йдеться у повідомленні міського голови.

Розмір доплати залежатиме від категорії тренера: що вища категорія — то більша доплата. Міський голова уточнив, що надбавка становитиме від 20 до 70 відсотків до посадового окладу.

«Якщо нині тренер вищої категорії отримує майже 6 500 гривень, то з наступного місяця йому заплатять 10 700 гривень», — уточнив Сергій Моргунов.

Виконком міськради схвалив таку ініціативу. Керівник громади переконаний, що її так само підтримають депутати міськради на черговій сесії, що відбудеться наприкінці лютого.

«У місті будуються спортивні майданчики, шкільні стадіони, цьогоріч плануємо завершити реконструкцію спортивного комплексу з плавальним басейном, — зазначив Сергій Моргунов. — Але для нас так само важливо зберегти і підтримати кадровий потенціал спортивної галузі міста».

Вінниця.