Лондон. «Тоттенгем Готспур Стедіум». 60 095 глядачів. Гол: Вернер, 58 (п).

Оборонець німецького клубу Ітан Ампаду:

«Це важлива перемога. Голи на виїзді мають значення, чи не так? Отож виїзний гол і гра на нуль нам допоможуть у повторній зустрічі. У нас є хороші нападники, які створюватимуть моменти».

Нападник «Лейпцига» Тімо Вернер, удар якого приніс перемогу гостям:

«Після гола у нас був хороший шанс забити другий. Знаєте, граючи на цьому стадіоні і з цими глядачами, нелегко перемагати. Так що ми дуже пишаємося. Ми — молода команда, тому нам ще потрібно багато чого зрозуміти про нашу психологію і про те, як пережити такі моменти. Нині у нас багато хороших емоцій для поєдинку у відповідь».

Воротар англійців Юго Льоріс:

«Для нас ще нічого не закінчено. Якби ми пропустили другий гол, тоді, ймовірно, шансів уже не було б. Нам потрібно залишатися оптимістами. В останні 20 хвилин ми дуже добре грали і були близькі до успіху.

Слід зазначити, що у нас багато травмованих у цьому сезоні. Але ми не скаржимося. Не потрібно шукати виправдання — слід залишатися професіоналами і триматися разом. У такій ситуації кращий спосіб діяти — бути однією командою. Це важкий сезон, але ми повинні впоратися з труднощами».

Матч у відповідь відбудеться в Лейпцигу 10 березня.