«Ліон» (Франція) — «Ювентус» (Італія, Турин). 1:0. Ліон. «ОЛ Стадіум-Десен». 57 335 глядачів. Гол: Тусар, 31.

Чергову сенсацію в Лізі чемпіонів подарував «Ліон», котрий цілком заслужено, хоч і мінімально, переміг грізний туринський «Ювентус».

У другій половині французька команда здебільшого оборонялася, але робила це досить якісно. Господарі впоралися з потужною лінією атаки «Ювентуса». Туринці провели посередній матч і дуже одноманітно діяли в нападі. І те, що вони не забили, цілком обґрунтовано.

Найімовірніше, на нас чекає цікаве продовження в Італії.

***

«Реал» (Іспанія, Мадрид) — «Манчестер Сіті» (Англія). 1:2. Мадрид. «Сантьяго Бернабеу». 75 615 глядачів. Голи: Іско, 60 — Жезус, 78, де Брейне, 83 (п). Вилучено Рамоса («Реал», 86, пряма червона картка).

Перший тайм був прісною і несмачною стравою. А от після перерви було весело. «Реал» відкрив рахунок, і здавалося, що він не випустить з рук синицю.

Але все перевернулося догори дриґом протягом п’яти хвилин. За великим рахунком, все змінила лише одна заміна, зроблена наставником гостей Гвардіолою: Стерлінг і в першому голі взяв участь (де Брейне навісив —

Жезус забив головою), і пенальті заробив.

Наприкінці ще й Рамос, який програв повітря в першому пропущеному голі, заробив пряме видалення за фол проти Жезуса. Він автоматично пропустить повторний поєдинок, що є великою втратою для королівського клубу.
Олександра Зінченка цього разу не було навіть у запасі.

***

Матчі у відповідь відбудуться 17 березня в Турині і Манчестері.