8 квітня 2020 року о 12-й годині у Верховній Раді України відбудуться парламентські слухання на тему: «Захист інвестицій в житлову нерухомість та шляхи вирішення проблем постраждалих інвесторів».

На слуханнях передбачається обговорити проблемні питання, пов’язані з участю громадян у фінансуванні будівництва житла та виникненням недобудов об’єктів житлового будівництва, а також визначити шляхи подальшого вдосконалення законодавства України з метою захисту прав фізичних та юридичних осіб, які беруть участь у фінансуванні будівництва житла, вирішення питань добудови об’єктів житлового будівництва.

До участі в заході запрошуються народні депутати України, представники органів державної влади, органів місцевого самоврядування, громадських організацій, міжнародних організацій, об’єднань будівельних підприємств, фінансових установ, а також інші фахівці та експерти.

Вхід учасників слухань до будівлі Верховної Ради України (м. Київ, вул. М. Грушевського, 5) здійснюватиметься через під’їзд № 1 за заздалегідь сформованим списком запрошених осіб — учасників парламентських слухань із пред’явленням документа, що посвідчує особу.

Попередня реєстрація учасників парламентських слухань обов’язкова.

Формування списку запрошених осіб на парламентські слухання, а також черговості виступів в загальному обговоренні забезпечується Комітетом Верховної Ради України з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування. Детальніше на сайті комітету: http://komsamovr.rada.gov.ua/.