Голова Сарненської РДА Олександр Кохан (крайній праворуч) нарівні з усіма відпрацював день на об’єкті — виконував демонтажні роботи.

Свого часу у Сарнах був піонерський табір «Дубки», після аварії на ЧАЕС його закрили. Якийсь час там розміщувалися три відділення Сарненської ЦРЛ. Але останні роки майновий комплекс був на балансі районної ради, не використовувався, на його охорону від мародерів витрачалися бюджетні гривні. На аукціоні його викупили спільними фінансовими зусиллями церков християн віри євангельської для благодійної корпорації «Братерство без кордонів», щоб облаштувати там будинок сімейного типу, будинок для літніх людей, центр для реабілітації та для дітей. Одне слово, наміри у благодійників дуже благородні, відтак знайшли підтримку у людей, які безплатно допомагають його доводити до пуття. Нині тут тривають демонтажні роботи.

Побувавши у благодійній корпорації «Братерство без кордонів» і ознайомившись із її роботою, не зміг залишитись байдужим і голова Сарненської РДА Олександр Кохан.

— Благодійна корпорація робить корисну для людей справу у «Дубках». Тож я і працівники нашої РДА теж захотіли підсобити в демонтажних роботах, — каже Олександр Кохан. — До нас долучилися також представники

Сарненської міської ради, ЦРЛ, районного центру зайнятості. І ми день відпрацювали на об’єкті. Жінки теж рвалися у бій, але демонтажні роботи — це суто чоловіча робота, важка. А для них згодом теж знайдеться, до чого докласти руки. Думаю, що ми не обмежимося лише одним днем роботи — повторимо і не раз. Я ж дуже вдячний міському голові Сарн Світлані Усик, головному лікарю ЦРЛ Василю Іванюку, керівнику районного центру зайнятості Віктору Пацьолі, які підтримали нас у проведенні такої толоки у «Дубках» і, звичайно ж, координатору місії «Братерство без кордонів» Володимиру Хомичу за таку потрібну благодійність, допомогу нужденним людям.

Фото надано автором.