За даними пресс-центру штабу ООС, сім обстрілів було зафіксовано в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід»: поблизу Мар’їнки й Опитного — з гранатометів різних систем та стрілецької зброї; двічі неподалік Красногорівки — зі ствольної артилерії калібру 152 мм і міномета калібру 120 мм; у районі Авдіївки — з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї; біля Новомихайлівки — з міномета калібру 120 мм; поблизу Лебединського — з ручного протитанкового гранатомета, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ» противник здійснив шість обстрілів наших позицій: двічі поблизу Оріхового — з міномета калібру 
120 мм і станкового протитанкового гранатомета; двічі біля Новотошківського — з міномета калібру 120 мм; двічі неподалік Кримського — з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

«Внаслідок ворожих обстрілів два військовослужбовці зазнали поранень, троє — бойового ураження. Противник також вів вогонь по Красногорівці з міномета калібру 120 мм. Внаслідок розриву міни постраждала місцева мешканка. Їй оперативно надали медичну допомогу», — зазначили в штабі.