За даними прес-центру штабу ООС, противник обстріляв наші позиції із заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 120 мм і 82 мм, а також із гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

Усі обстріли було зафіксовано в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ»: поряд з Кримським — з гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів; двічі неподалік Оріхового — з мінометів калібру 120 мм противник випустив 11 мін та 8 мін з мінометів калібру 82 мм, також 3 постріли ворог здійснив зі станкового протитанкового гранатомета; поблизу Миронівського — з міномета калібру 82 мм випустив 4 міни; в районі населеного пункту Шуми — зі станкового протитанкового гранатомета здійснив 6 пострілів; біля Травневого — з міномета калібру 82 мм випустив 3 міни, також вівся вогонь з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї.

Внаслідок ворожих обстрілів четверо військовослужбовців Об’єднаних сил зазнали поранень. Окрім того, протягом минулої доби противник двічі здійснив провокаційні обстріли ділянки розведення № 3, застосувавши стрілецьку зброю. Постраждалих немає. Вогонь у відповідь українські захисники не відкривали.