«Миколаїв» — «Прометей» (Кам’янське). 84:83 (22:21, 18:19, 26:26, 18:17).

«Дніпро» — 19 перемог, «Київ-Баскет», «Прометей» — по 16, «Хімік» (Южне), «Одеса» — по 13, «Черкаські Мавпи» — 12, «Запоріжжя» — 8, «Миколаїв» — 7, «Харківські Соколи» — 3.

Претенденту на останню путівку до плей-оф — «Миколаєву» — необхідно ще захистити свою позицію. Потрібно боротися за очки в кожному матчі. Не став виключенням поєдинок проти одного з фаворитів сезону.

Згуртовані командні дії допомагали господарям впродовж майже всього поєдинку підтримувати паритет проти «Прометея». На заключну чверть команди вийшли на майданчик за рахунку 66:66.

Драматична розв’язка в надзвичайно напруженому протистоянні припала на останню хвилину. Маєрс реалізував один із двох штрафних, збільшивши перевагу «Прометея» — 83:81. Господарі кинулися відігруватися, але Петерсон не влучив з двох спроб.

Маєрс знову заробив право на штрафні, але двічі схибив. Натомість миколаєвці свою атаку завершили влучним триочковим кидком Луценка. У «Прометея» на відповідь залишалося ще майже 16 секунд. Однак господарі захистили таку важливу перемогу.