Теплі сімейні стосунки зародилися в його підопічних, уродженця Онуфріївки Миколи Гарбуза та Ганни Вороненко із села Завадівка Кропивницького району (на знімку).

Ганна Михайлівна має інвалідність — у неї ампутована одна ступня, а от почуття гумору вона не втратила, воно, як кажуть, зашкалює.

«Мені сподобався Микола, бо він добрий, гарно грає на баяні та співає для мене, — розповідає жінка. — А я, мабуть, підкорила його тим, що цікава блондинка (жінка повністю вкрита сивиною. — Авт.) та добра господиня — ось, бачите, в’яжу на спицях. Поки що ми в цивільному шлюбі, а як «підуть діти», може, розпишемось, а може, й покине мене з малими», — жартує 73-річна жінка.

Чоловік лише скромно усміхається у відповідь. Він не має рідні, лише двох племінників. Проживав у сестри, а коли та померла, йому порадили переселитися в пансіонат.

Директор Ніна Бойко розповідає про такі випадки, коли люди знаходять свою другу половинку, селяться разом і навіть вступають в офіційний шлюб у нових життєвих обставинах у таких закладах.

Кіровоградська область.

Фото автора.