«Гірники» вчора зранку вирушили до Німеччини. На жаль, серйозні проблеми зі здоров’ям має один із головних виконавців команди — опорний півоборонець Тарас Степаненко, якому прооперували коліно.

А от півзахисники Алан Патрік і Марлос відновилися після ушкоджень та тренуються разом з усіма. Манор Соломон потроху набуває кондицій і проходить процес реабілітації з частковою роботою в загальній групі.

Як повідомляє офіційний сайт УЄФА, на поєдинок у Вольфсбурзі призначено бригаду арбітрів зі Словенії на чолі з Даміром Скоміною. Цей рефері добре відомий українським уболівальникам — він має великий авторитет і не раз обслуговував поєдинки нашої національної збірної, а також працював на матчах «Динамо», «Шахтаря» і «Дніпра».

Загалом в активі Скоміни 145 матчів під егідою УЄФА, з яких 30 — у Лізі Європи. Його асистенти — Юрі Прапротнік і Роберт Вукан, а четвертим арбітром виступить Нейт Кайтазович.

Бригада відеопомічників з Італії — Паоло Валері та його асистент Мауріціо Маріані.

Нагадаємо, матч «Вольфсбург» — «Шахтар» розпочнеться о 22:00 за київським часом.

Однак фанати цей поєдинок не зможуть подивитися на стадіоні «Фольксваген-Арена», бо через коронавірус влада міста і керівництво клубу ухвалили рішення провести гру за зачиненими дверима. Про це повідомляє видання Wolfsburger Nachrichten.

Отже, «Шахтар» поверне гроші за квитки вболівальникам, які планували летіти до Німеччини на матч, інформує прес-служба «гірників».

На стадіон не пустять представників ЗМІ. Крім того, скасовано традиційні передматчеві та післяматчеві прес-конференції тренерів команд.