Як повідомили в Управлінні зовнішніх комунікацій НАБУ, зокрема, в лютому викрили на корупції начальника управління Держрезерву України, котрий, за версією слідства, підбурював підприємців до давання хабара (його дії кваліфіковано за ч. 4 ст. 368, ч. 4 ст. 369 Кримінального кодексу України); колишніх посадовців Служби зовнішньої розвідки України, які організували корупційні схеми закупівель, чим завдали збитків державі на суму 2,2 мільйона гривень (ч. 2 ст. 364, ч. 5 ст. 191 КК України); голову райсуду Закарпаття, котрий вимагав і отримав 15 тисяч гривень за винесення рішення в інтересах позивача в цивільній справі.

У лютому було оголошено підозру у скоєнні корупційних злочинів також голові Чернівецької обласної ради, котрий, за даними слідства, вимагав 400 тисяч доларів хабара за сприяння в переданні в оренду оздоровчого комплексу (ч. 4 ст. 368 КК України); посадовцям Бердянської філії ДП «Адміністрація морських портів України», котрих викрили у корупційній схемі, якою завдали збитків державі на 2,49 мільйона гривень (ч. 2 ст. 364, ч. 1 ст. 366 КК України); голові районного суду Рівненської області за вимагання і отримання неправомірної вигоди (ч. 3 ст. 368, ч. 2 ст. 369-2 КК України).

У лютому до суду було скеровано справи щодо народного депутата України попереднього восьмого скликання — за внесення недостовірних відомостей до е-декларації (ст. 366-1 КК України), судді Зарічного районного суду м. Суми — за отримання 2 тисяч доларів хабара (ч. 3 ст. 368 КК України). 26 лютого Вищий антикорупційний суд визнав народного депутата восьмого скликання винним у скоєнні правопорушення за ст. 366-1 КК України.