Під час різдвяних свят у місті залізничників Козятині на Вінниччині пограбували ювелірний магазин. Двоє молодиків серед білого дня, погрожуючи продавцеві ножем і предметом, схожим на електрошокер, викрали ювелірні вироби на загальну суму півмільйона гривень. Зловмисники діяли так зухвало, що навіть не приховували своїх облич. Щоправда, не врахували, що у магазині встановлено камери відеоспостереження, які й зафіксували нападників. Обласна міліція розмістила на своєму сайті відео і фото, аби встановити злодіїв.
— Поки що розслідування не дало бажаних результатів, — повідомила керівник сектору зв’язків з громадськістю УМВС України у Вінницькій області Анна Олійник. — Відомо лише, що грабіжники не з місцевих. Міліція вживає заходів зі встановлення та затримання зловмисників.
За фактом пограбування ювелірного магазину розпочато кримінальне провадження за ознаками ч. 3 ст. 187 КК України (розбій). За такий злочин передбачено покарання — позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років із конфіскацією майна.
Вінницька область.