Нагадаємо, у січні Яремчук переніс операцію на ахіллі. Нинішнього сезону Роман зіграв за свій клуб у 30 матчах, у яких забив 17 голів і віддав 4 результативні передачі.

Тепер щодня він тренується на базі клубу і почувається чудово. Нині не проводиться робота в загальній групі, але якби вона була, то Роман брав би в ній активну участь.

У ці дні Яремчук готується індивідуально, так само, як і решта гравців бельгійської команди. Кожен має власний графік занять групами.

У Романа, либонь, подвійне ставлення до того, що Євро-2020 перенесли на наступний рік. Він певною мірою задоволений, бо мав досить складну травму. Потрібно відновитися, відіграти повний сезон і потім уже вести мову про чемпіонат Європи.

Це для нього позитивний момент. Адже є час для відновлення ігрового тонусу після травми. А з другого боку, збірна України була напрочуд упевнена у своїх силах, мала відмінний психологічний стан перед Євро. Пригадаємо, що особливо переконливо українці грали проти чинних чемпіонів Європи — португальців.

Сьогодні важко сказати, якою буде готовність нашої збірної через рік. Але варто зробити все, щоб стан команди під орудою Андрія Шевченка і в фізичному, і психологічному плані був на висоті.