Бачити у своїх лавах 20-річного оборонця збірної України і київського «Динамо» Віталія Миколенка серйозно налаштований лондонський «Вест Гем», повідомляє Area Napoli.

За інформацією італійського видання, наставник «молотів» Девід Моєс незадоволений виступами Аарона Крессвелла та Артура Масуаку на позиції лівого оборонця, тому клуб влітку спробує підписати нового виконавця. У Лондоні високо оцінюють потенціал Миколенка і готові запропонувати «Динамо» майже 15 мільйонів фунтів. Зазначимо, що за «Вест Гем» уже виступає інший колишній динамівець — Андрій Ярмоленко.

До речі, «Вест Гему» доведеться витримати конкуренцію за право підписати Миколенка. Адже на Віталія також претендують італійський «Наполі» та французький «Марсель».

Утім, поки що це лише розмови, а не конкретні кроки. Справді, юний динамівський оборонець — талановитий і дуже перспективний виконавець. Тому інтерес до нього, поза сумнівом, матимуть ще потужніші клуби, ніж уже названі.

До того ж невідомо, чи бажає Миколенко розлучитися з «Динамо» і чи погодиться керівництво київського клубу найближчим часом відпустити дуже потрібного виконавця...