На гірському полігоні за підтримки авіації повітряних сил та армійської авіації сухопутних військ підрозділи відпрацювали блокування та знищення об'єктів умовного противника, а також висадку з вертольотів.

За підтримки штатної бронетехніки БТР-80 підрозділи десантників висунулися на рубіж переходу в атаку, захопивши "ворожий" опорний пункт. Під час одного з етапів навчань відпрацьовано поповнення запасів матеріально-технічних засобів підрозділів, які діють у відриві від основних сил. Доставку вантажів здійснено за допомогою новітніх керованих систем точного десантування, які перебувають на озброєнні Десантно-штурмових військ. Десантування відбулося з літака військово-транспортної авіації Ан-26. На полігоні Президенту продемонстрували новітні та модернізовані зразки стрілецької зброї, а також боєприпаси, що перебувають на озброєнні десантно-штурмових військ та інших підрозділів Збройних Cил України.

Перебуваючи на Закарпатті, глава держави ознайомився зі станом будівництва військового містечка для розміщення підрозділів 128-ї окремої гірсько-штурмової бригади. В. Зеленський оглянув новозбудовану казарму, передає прес-служба Президента. Тут проживатимуть 125 військовослужбовців у 41 квартирі. "Це дуже хороші, сучасні умови. Думаю, це ті кімнати, у яких наші військові почуватимуться комфортно", - зазначив очільник країни.

Володимир Зеленський також ознайомився з перебігом ремонтних робіт їдальні. Її основна зала розрахована на 344 відвідувачі, а зала для офіцерів - на 40 осіб. Реконструкцію будівлі виконано на 95 відсотків, завершуються роботи з встановлення вентиляційної системи. Главі держави продемонстрували новітнє кухонне обладнання. Устаткування введуть в експлуатацію наступного тижня, а загалом військове містечко буде готове вже у травні.

Фото з сайту president.gov.ua.