Але захід відбудеться онлайн.

Такий формат для «Прес-весни» є новиною, однак учасники та організатори готують приголомшливе свято журналістики. Буде проведено в режимі онлайн майстер-класи, брифінги, віртуальну екскурсію Києвом, а також ретроспективу «Прес-весна на Дніпрових схилах: повноліття», присвячену 30-річному ювілею ІТА «ЮН-ПРЕС» Київського Палацу дітей та юнацтва, працюватимуть творчі вітальні від професіоналів та онлайн-редакція «Інфоманія». І звичайно відбудеться церемонія нагородження найкращих юних журналістів «Віват, переможцям!».

За 18 років «Прес-весна» дала старт і дорогу в світ журналістики сотням дівчат і юнаків з різних куточків України та з багатьох країн світу. Для всіх, хто хоч раз побував на фестивалі, «Прес-весна» — це нові знайомства, шалений драйв і ритм, теплохідна прогулянка Дніпром, екстремальні змагання, цікаві квести!..

Але нинішня ситуація в світі внесла свої корективи.

Несподівано цьогорічна тема «2020: Моя країна в смартфоні» стала пророчою, проте вимушена ізоляція не завадить здійсненню довгоочікуваної події року для юних журналістів України та зарубіжжя! Друзі й колеги, «запалимо» на відстані, приєднуйтесь!

Фото надано організаторами фестивалю.