Понад сто ветеранів, колишніх працівників Університету державної фіскальної служби України, серед яких учасники Другої світової, Антитерористичної операції та збройних конфліктів, діти війни, ветерани праці, під час карантину отримали продуктові набори та набори гігієнічних і мийних засобів. Потурбувалися про них адміністрація УДФСУ на чолі з ректором, доктором економічних наук Павлом Пашком та ГО «Рада ветеранів університету».

— Наша громадська організація об’єднує 208 осіб, із них 103 — на заслуженому відпочинку, — каже голова ради, заслужений працівник освіти України Олександр Сластьоненко. — Ми не залишаємо цих людей сам на сам з проблемами. Допомагаємо не лише з нагоди знаменних дат, а й у будні. Уже не перший рік кожен з ветеранів до дня народження отримує невеличку матеріальну допомогу — по 200 гривень. Під час карантину, аби убезпечити немолодих уже людей від ризику інфікування під час відвідування крамниць, кожному привезли додому крупи, макарони, олію, консерви, інші товари першої необхідності. Найбільш потребуючим розвозили по домівках і великодні кошики з уже освяченими пасками. А вже завтра-післязавтра вітальні листівки та продуктові набори отримають 45 дітей війни.

У структурі університету — сім інститутів. Викладачі, студенти та курсанти кожного із цих підрозділів закріплені за «своїми» ветеранами, яких постійно відвідують. Знаходить час завітати до колишніх працівників навчального закладу й ректор Павло Пашко. Дякуючи за турботу, ветерани кажуть, що матеріальна підтримка для них цими днями дуже важлива, а ще важливіше — добре слово.