Cім’я Даниловичів в повному складі.

Тому знаю цю прекрасну і дружну сім’ю.

Віта і Борис виховують трьох чудових дітей: 18-річного Дмитра, який навчається в одному з рівненських коледжів на електрика, 15-річну Анастасію — десятикласницю та Олександра, якому в липні виповниться шість років.

Я навіть дивуюся тій енергії ще зовсім молодої мами Віти, з якою вона встигає дати лад в усьому. Адже з чоловіком Борисом (він, каже Віта, — справжній глава сім’ї, турботливий, працьовитий) обоє працюють. Віта — начальником АЗС, Борис — будівельником. А ще подружжя, як і всі, хто живе в селі, мають власне обійстя і 50 соток городу біля нього, тримають корову, курей.

— Тримати корову нині важко, — зізнається Віта. — Зате діти п’ють чисте молоко, споживають сметану, сир. Все це якісне. Загалом ми харчуємося в основному з власного господарства — свої овочі, яйця, м’ясо, молочні продукти… Але для цього працюємо до сьомого поту, інакше нічого не матимемо.

Віта — сучасна, зі смаком одягнута, як і всі члени її сім’ї, їздить на авто. І взагалі багато чого вміє, бо рано залишилась без мами і знає, що це таке — бути сиротою. Тому старається бути для своїх улюблених дітей хорошою мамою, а Борис — хорошим авторитетним батьком. Подружжя не тільки дбає про дітей матеріально, цікавиться їхнім навчанням, а головне — виховує їх Людьми, чесними, порядними, чуйними. Це їм вдається, бо й самі наділеними цими прекрасними якостями.

Фото із сімейного альбому.