Овни. Ви будете сповнені сил і досягнете бажаного. По можливості виявляйте увагу й турботу до навколишніх, і вони віддячать за це.

Тельці. Цей тиждень може стати переломним у вашій долі. Можлива зустріч із людиною, після якої захочеться змінити своє життя в особистій або діловій сфері.

Близнюки. У вас ніби відкриється друге дихання. Багато в чому ви досягнете успіху. Постарайтеся спрямувати більшу частину сил на вирішення ділових питань.

Раки. Тиждень буде сповнений новими турботами і прагненнями, але все-таки головне ваше завдання — погода вдома. Щоб згуртувати родину, виявляйте мудрість і дипломатичність.

Леви. Ви ухвалюватимете рішення щодо того, як чинити далі, і кожен зі шляхів буде по-своєму гарний. Фінанси прийдуть, якщо виявите винахідливість і наполегливість.

Діви. Щоб досягти бажаного, вам потрібно буде виявити активність і кмітливість. Можливо, родичам знадобитися ваша підтримка й допомога.

Терези. Посиляться ваші здібності вирішувати складні питання. Це сприятливо позначиться на фінансовому становищі. Вдалими будуть ділові починання.

Скорпіони. Якщо ви добре потрудилися, то цього тижня на вас чекають непогані грошові надходження. Особливу радість привнесуть у життя діти.

Стрільці. Вас очікує вирішення питань, пов’язаних із налагодженням побуту. Якщо не будете справлятися, кличте на допомогу компетентних родичів або друзів.

Козероги. Цього тижня у вас є всі шанси добитися поставлених цілей, а заодно — позначити наступні вершини, які незабаром зможете підкорити.

Водолії. Ви обмірковуватимете, як з користю витратити заощадження, а також вибудовуватимете плани, які незабаром почнете втілювати в реальність.

Риби. Енергія, що б’є ключем, допоможе вам розібратися з розпочатими справами. А далі — вам варто планувати, міркувати, збирати свої ідеї до купи й відсівати зайве.