Під час відвідування заводу «Флекстронікс ТзОВ».

 


Після відкриття оновленого Палацу культури та мистецтв Дмитро Разумков зіграв партію з Вадимом Петровським — чемпіоном України з шахів серед юнаків до 12 років.

Фото Андрія НЕСТЕРЕНКА.

 

Більше фото тут

Учора Голова Верховної Ради Дмитро Разумков відвідав Закарпатську область. Зранку в аеропорту Ужгорода його зустріли голови Закарпатських обласної ради Михайло Рівіс і облдержадміністрації Олексій Петров, а також міські очільники Ужгорода — Богдан Андріїв і Мукачева — Андрій Балога.

У рамках візиту голова парламенту ознайомився з роботою заводу «Флекстронікс ТзОВ». «Це успішний приклад багаторічної діяльності іноземної компанії в Україні. Сподіваюсь, що завод розвиватиме свої потужності й надалі та створюватиме нові робочі місця в регіоні», — зазначив Дмитро Разумков.

Голова Верховної Ради оглянув основний корпус заводу з виробництва продукції електроніки, а також новозбудований завод з лиття пластмаси, виробничі лінії. Він також ознайомився з планами розвитку підприємства та перспективними напрямами його роботи.

Завод «Флекстронікс ТзОВ» є підприємством американської компанії «Flex Ltd.» та лідером з виробництва продуктів електроніки в Україні. Його продукцію замовляють всесвітньо відомі компанії OSRAM, XEROX, Philips, TPY, Gilat, Genexis, Seidel, Nespresso. На сьогодні персонал заводу налічує понад 3000 працівників. Серед основних напрямів виробництва — виготовлення електронних вузлів, виробництво побутової техніки та телекомунікаційних товарів (електронних телевізійних плат, роутерів для супутникового телебачення, LED ламп, виробів та комплектуючих для галузі охорони здоров’я та інших електронних виробів), а також логістичні послуги.

Також Голова Верховної Ради взяв участь в урочистому відкритті оновленого Палацу культури та мистецтв. Він оглянув концертну залу, кімнату звукозапису, репетиційні приміщення та шаховий клуб. «Мукачівський Палац культури — це приклад того, що реформа децентралізації працює, а за рахунок місцевих бюджетів можна робити гарні речі. Його оновлення було проведено дуже ефективно — і з огляду на строки, і з огляду на бюджет: витрачено навіть менше коштів, ніж було передбачено кошторисом. Головне — правильно використовувати фінансові ресурси», — наголосив він.

Дмитро Разумков зауважив, що розвиток культури, туризму та місцевих громад сьогодні є справді важливим для держави. «Наступного тижня Верховна Рада має розглянути законопроект щодо креативних індустрій, адже потрібно, щоб ця галузь рухалася вперед», — підкреслив голова парламенту.

Крім того, Дмитро Разумков вручив годинник від імені Голови Верховної Ради України Вадиму Петровському — багаторазовому чемпіону області з шахів, кандидату в майстри спорту України.

За повідомленням прес-служби апарату Верховної Ради України.