Нелегалів зупинено за 100 м до кордону. Семеро громадян Афганістану, серед яких двоє неповнолітніх, та один виходець з Індії намагалися незаконно потрапити до сусідньої Словаччини в обхід пунктів пропуску. Їх удалося затримати за інформацією, попередньо наданою словацькими прикордонниками.

Це вже вчетверте за останні два місяці прикордонники Чопського загону затримують таку велику групу незаконних мігрантів з Південно-Східної Азії. Запобігти протиправним намірам іноземців удалося завдяки налагодженій співпраці з європейськими колегами та швидким і професійним діям українських прикордонних нарядів.

Нині шукають тих, хто причетний до транспортування нелегалів на Закарпаття.

Того самого дня прикордонний патруль помітив і юнака, який наближався до держрубежу. Прикордонники відділу «Тиса» Чопського загону затримали невідомого за 15 м до кордону. Ним виявився 24-річний українець, який хотів нелегально потрапити до Угорщини.

Насамперед правоохоронців здивувало, що наш співвітчизник не мав при собі жодних документів. Згодом прикордонники встановили, що затриманий — житель Чернігівщини, засуджений за дезертирство. Правопорушника передали представникам військової служби правопорядку.