Про це заявив на брифінгу після Погоджувальної ради Голова Верховної Ради України Дмитро Разумков, відповідаючи на запитання журналістів. «Ми враховуємо все, що залежить від нас, масковий режим та інші заходи, які дають можливість захистити себе і колег, близьких, але поки що плануємо продовжувати нашу роботу, — сказав він. — Станом на сьогодні такої дискусії немає — щодо переходу знову в режим позачергових засідань Верховної Ради». При цьому глава парламенту нагадав, що у зв’язку з карантином дещо змінено режим пленарних засідань Верховної Ради, але народні депутати працюють у сесійній залі буквально на одну годину менше.

Щодо Години запитань до уряду, яка має відбутися в парламенті в п’ятницю, Дмитро Разумков повідомив, що на Погоджувальній раді вирішили запросити представників двох міністерств — Міносвіти та Мінфіну. На їх виступи буде відведено по 10 хвилин, і ще 10 хвилин депутати зможуть ставити урядовцям запитання.

Коментуючи «рекордний» хабар, який днями пропонували керівникам антикорупційних органів, Голова Верховної Ради сказав: «Звичайно, погано, що хабарі ще в нашій державі, і ми ще не можемо таке явище побороти. Але сподіваюся, що подібних «рекордів» більше не буде».

Стосовно посту волонтерки Марусі Звіробій у телеграм-каналі з черговими погрозами на адресу Президента Володимира Зеленського та його сім’ї Дмитро Разумков відповів: «Так люди себе не ведуть. Бо там ідеться і про родину, і про дітей». Глава парламенту висловив сподівання на реакцію правоохоронних органів.

Відповідаючи на запитання щодо призначень на вакантні посади в уряді, глава парламенту повідомив, що на сьогодні подання на призначення міністра освіти ще не надходило.

Фото Андрія НЕСТЕРЕНКА.
Більше фото тут