Згідно з інвестиційною програмою ПрАТ «Рівнеобленерго» на нинішній рік у селі Немовичі Сарненського району триває реконструкція повітряної лінії 0,4 кВ самоутримним ізольованим проводом завдовжки приблизно 3 кілометри від ТП-567 із заміною наявної трансформаторної підстанції. Крім того, працівники Сарненського району електричних мереж завершують будівництво майже кілометра лінії 10 кВ, що передбачає встановлення розвантажувальної трансформаторної підстанції та перезаживлення від неї частини будинків населеного пункту по вулицях Центральній, Тихій, Терешкової.

Реконструкція та будівництво мають бути завершені до 1 липня 2020 року, після чого чотири тисячі мешканців села Немовичі відчують поліпшення енергопостачання їх села.

Тим часом минулого тижня бригада служби підстанцій Сарненського РЕМ провела плановий ремонт на підстанції 35/10 кВ «Льонозавод» (на знімку) у райцентрі Сарни на вулиці Набережній. Від роботи підстанції залежить безперебійний розподіл електричної енергії на такі об’єкти райцентру, як Сарненська ЦРЛ, зокрема її інфекційне відділення — опорний медзаклад з лікування хворих на COVID-19, ціла низка промислових, освітніх та інфраструктурних об’єктів (хлібозавод, поліція, ліцей, АЗС).

Алла ЛІХАЧОВА, менеджер із зв’язків з громадськістю ПрАТ «Рівнеобленерго».

Фото автора.