Голова Верховної Ради України Дмитро Разумков, Перший заступник Голови Верховної Ради України Руслан Стефанчук, заступник Голови Верховної Ради України Олена Кондратюк.

Також у церемонії вшанування пам’яті взяли участь Перший заступник Голови Верховної Ради Руслан Стефанчук та заступниця глави парламенту Олена Кондратюк.

«Для будь-якої держави та її громадянина Конституція — це не просто слова і не просто книга, а Основний Закон, на якому базується життя країни. Всі інші закони виходять із Конституції, тож кожен із нас повинен жити за Законом», — сказав глава парламенту та наголосив, що Верховна Рада України робить усе від неї залежне, захищаючи інтереси громадян, держави та Конституцію як Основний Закон.

Дмитро Разумков також зауважив, що треба підходити дуже обережно та виважено до змін до Конституції. «Тут не може бути політики чи якогось піару. І я особисто, і депутатський корпус із розумінням і пересторогами підходимо до будь-яких змін до Конституції», — підкреслив Голова Верховної Ради України і зазначив, що одним із нещодавніх важливих кроків парламенту до реалізації важливих положень Основного Закону стало ухвалення в першому читанні так званого законопроекту про народовладдя.

Прес-служба апарату Верховної Ради України.

Фото Андрія НЕСТЕРЕНКА.