Застосували при цьому заборонені Мінськими домовленостями міномети калібру 120 мм і 82 мм, а також гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю.

За даними штабу ООС, противник тричі відкривав вогонь по українських захисниках поблизу Мар’їнки, на підступах до Широкиного, неподалік Павлополя і Новотроїцького. За цей період втрат серед українських захисників унаслідок ворожих обстрілів немає.

Від початку вчорашньої доби до полудня противник шість разів відкривав вогонь по наших позиціях переважно з озброєння, яке давно має бути відведено від лінії бойового зіткнення.

«Так, по позиціях українських захисників поблизу Верхньоторецького російські окупанти вели вогонь із мінометів калібру 120 мм і автоматичних станкових гранатометів. Унаслідок розриву однієї з мін дістав бойове травмування один військовослужбовець Об’єднаних сил. Евакуаційна техніка доправила воїна до медзакладу, де йому оперативно надано належну допомогу лікарів. Стан здоров’я військовослужбовця задовільний», — йдеться в повідомленні прес-центру ООС.