За минулу добу на Рівненщині зареєстровано два випадки укусів громадян зміями. До лікарень госпіталізовано 19-річну мешканку Корецького і 36-річного мешканця Зарічненського районів. Рятувальники нагадують про важливість уміти надати першу домедичну допомогу у таких випадках.

У Дубровицькому районі урочисто провели юнаків до армії. З побажаннями легкої служби звернулися голова Дубровицької РДА Олександр Гузич, військовий комісар Олександр Ярмошевич. Благочинний Дубровицького району ПЦУ отець Данило провів спільну молитву, благословивши юнаків на добру службу та подарував хлопцям натільні хрестики.
Усі заходи призову відбувалися з дотриманням карантинних обмежень.

Товариство Червоного Хреста України передало для комунального некомерційного підприємства «Здолбунівська центральна районна лікарня» пральну машину. Вона використовуватиметься для прання спеціального одягу медпрацівників цієї установи.

З нагородами повернулися із Скадовська, де тривала Всеукраїнська спартакіада серед голів і старост органів місцевого самоврядування, представники команди Рівненщини. Так, Корецький міський голова Людмила Дмитрук посіла третє місце у настільному тенісі, Світанківський сільський голова Корецького району Алла Бура була першою в дартсі. У Всеукраїнських змаганнях взяли участь команди із 17 областей України.

Як повідомив прокурор Рівненської області Антон Войтенко, з початку року в області у нелегальних старателів вилучено 1491 кілограм 801 грам бурштину, 39 мотопомп і 10 транспортних засобів. Оголошено 26 підозр, передано до суду 18 кримінальних справ.

Вл. інф.