1 квітня  2008
Голова Верховної Ради Арсеній Яценюк провів переговори з Президентом США Дж.Бушем
Фото Анатолія МЕДЗИКА


10 квітня 2008
 Верховна Рада (411 голосами) ратифікувала протокол про вступ України  до світової організації торгівлі (через місяць Україна стала повноправним членом СОТ). 16 травня 2008 року Україна стала 152-м повноправним членом світової організації торгівлі.
Олександр Пеклушенко, Володимир Маккеєнко, Сергій Гриневецький, Микола Деркач
Фото Сергія КОВАЛЬЧУКА


16 травня 2008
народні депутати ухвалили нову редакцію закону про «Кабінет Міністрів».  21 травня в «Голосі України» надруковано закон Про Кабінет Міністрів України.
Олександр Лавринович, Таріел Васадзе, Ярослав Сухий, Анатолій Кінах
Фото Сергія КОВАЛЬЧУКА


9 червня 2008
 в Афінах відбувся саміт глав парламентів країн-членів Парламентської асамблеї Організації Чорноморського економічного співробітництва (ПАЧЕС). Великий резонанс мав виступ української парламентської делегації, зокрема Арсенія Яценюка
фото Анастасії СИРОТКІНОЇ


22 листопада 2008 • В Україні за участю Президента Віктора Ющенка та народних депутатів відбулися масштабні заходи зі вшанування пам`яті жертв Голодомору 1932-1933 років. Зокрема, в Києві відкрито Меморіал пам'яті жертв Голодоморів. Пам'ятники пам'яті відкрито в Одесі, Вінниці, на Сумщини обласний меморіал в селі Піски. В Україні оголошено Загальнонаціональну хвилину мовчання.
Фото Миколи ЛАЗАРЕНКА