Ситуація в районі бойових дій на сході нашої країни загострюється. 14 липня проросійські збройні формування 18 разів порушили режим припинення вогню, застосувавши при цьому протитанкові ракетні комплекси, гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети і стрілецьку зброю.

За повідомленням прес-центру МОУ, у вівторок проросійські збройні формування з напрямку від окупованого ними села Луганського (Донецька область) обстріляли наших оборонців Новомихайлівки з протитанкового ракетного комплексу «Фагот». Українські захисники застосували чергові вогневі засоби у відповідь. Під час бою, який тривав понад годину, ворог випустив також 2 міни 120-го калібру та вів вогонь з АГС. Внаслідок застосування окупантами ПТРК «Фагот» під Новомихайлівкою шестеро наших героїв дістали поранення різних ступенів тяжкості.

Крім того, вчора ввечері внаслідок ворожих обстрілів з АГС та стрілецького озброєння поблизу Водяного дістав поранення ще один наш захисник. Стан його здоров’я — задовільний.

За тиждень Україна втратила п’ять своїх захисників, які загинули внаслідок обстрілів російських окупаційних військ, 27 бійців дістали поранення.