Денис Лагойдич спілкується з поліцейським.

Орієнтування на цього юнака були направлені в усі територіальні підрозділи Національної поліції України.

13 липня батько Дениса звернувся із заявою про зникнення сина, зв’язок з яким несподівано обірвався о 22.00. Після чого вся поліцейська машина підключилася до розшуків. У той час, коли співробітники ювенальної служби, оперативники та підрозділи поліції вели пошуки, Денис був далеко за межами Львівської області — аж за тисячу кілометрів. На попутному транспорті, автостопом, він наполегливо добирався на схід України. У нього була мета — і юнак уперто прямував до кінцевого пункту.

Коли здавалось, що мрія здійснилася, на самому блокпості перед Слов’янськом його за орієнтуванням вирахували поліцейські. Це був той самий Денис Лагойдич, якого розшукувала вся Національна поліція країни.

— Чого ж ти, голубе, втікаєш з дому, батьків змусив хвилюватися?

— Я до війська хочу, буду захищати Україну!

Як розповіли у відділі комунікації Львівської поліції, з Денисом Лагойдичем у райвідділку провели виховну розмову і роз’яснили, як у законний спосіб реалізувати свою мрію.

На Львівщину відправили телеграму про те, що розшук зниклого успішно завершено. Юнака виявили за тисячу кілометрів від дому. Після чого батько з поліцейськими вирушив на схід за сином.

Денису Лагойдичу до повноліття залишився рік, після чого його мрія бути військовим може стати реальністю.

Фото Національної поліції України.